RUSIJA JE IZDOMINIRALA: Oglasio se Tramp nakon sastanka Putina i Bajdena, ima nekoliko zamerki

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 07:54

RUSIJA JE IZDOMINIRALA: Oglasio se Tramp nakon sastanka Putina i Bajdena, ima nekoliko zamerki

Bivši američki predsednik ne skriva šta mu se ne dopada

Bivši predsednik SAD Donald Tramp smatra da je Rusija dominirala na jučerašnjem sastanku predsednika SAD i Rusije Džozefa Bajdena i Vladimira Putina.

Tramp je za Foks njuz rekao da SAD nisu dobile ništa na samitu i da su prepustle scenu Rusiji. Takođe je ukazao da SAD nisu uspele da zaustave izgradnju gasovoda Severni tok 2, što je, prema njegovom mišljenju, bilo važno uraditi.

- Mislim da je to bio dobar dan za Rusiju - rekao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden: Rusija očajnički želi da ostane glavna sila

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Govoreći nakon sastanka sa Putinom u Ženevi, Bajden je rekao da Rusija očajnički želi da ostane glavna sila...Američki predsednik DŽo Bajden je tokom svoje prve inostrane posete pokušao da Rusiju ne predstavi kao direktnog konkurenta Sjedinjenim Državama, već kao malog igrača u svetu u kojem...

Nastavak na B92...

Tramp: Sastanak Bajdena i Putina – dobar dan za Rusiju

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Bivši američki predsednik Donald Tramp nije podržao američko-ruski sumit, nazivajući sastanak američkog predsednika Džoa Bajdena i ruskog predsednika Vladimira Putina u Ženevi "dobrim danom za Rusiju". 

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.