RT: Tramp odgodio drugi sastanak sa Putinom za 2019. godinu zbog „lova na ruske veštice“ - Bolton

Izvor: Vostok.rs, 25.Jul.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Tramp odgodio drugi sastanak sa Putinom za 2019. godinu zbog „lova na ruske veštice“ - Bolton

Izvor: Vostok / RT

Američki predsednik Donald Tramp odlučio je da odloži sledeći sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom sve do 2019. godine, nakon što se završi "lov na ruske veštine", rekao je savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton.

"Predsednik smatra da bi sledeći bilateralni sastanak sa predsednikom Putinom trebalo da se održi nakon što je potraga za ruskim vešticama bude završena, pa smo se složili da će to biti sledeće godine", rekao je Bolton.

Posle susreta u Helsinkiju, prošle nedelje u Finskoj, Tramp je zatražio od Boltona da pozove Putina u Vašington "na jesen" ove godine. Američki predsednik je saopštio da se raduje drugom sastanku, te da bi dvojica lidera mogla nastaviti razgovarati o temama iz Helsinkija, kao što su "zaustavljanje terorizma, bezbednost Izraela, širenje nuklearnog oružja, sajber napadi, trgovina, Ukrajina, mir na Bliskom istoku, Severna Koreja i drugo".

Uskoro opširnije...


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.