Predsednik Tramp ozbiljno razmišlja o carinama na uvoz evropskih automobila

Izvor: AutoBlog, 21.Jan.2020, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Tramp ozbiljno razmišlja o carinama na uvoz evropskih automobila

Kako prenosi Tanjug, američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ozbiljno razmišlja da uvede carine na uvoz evropskih automobila, ukoliko SAD i Evropska unija ne uspeju da postignu sporazum o trgovini. On je nakon sastanka sa pakistanskim liderom na ekonomskom samitu u Davosu rekao da ipak očekuje da se sa Evropom postigne sporazum, prenosi AP. Tramp se u Davosu sastao i sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, i rekao da je razgovor sa njom bio dobar, ali nije otkrio da li su razgovarali i o uvođenju poreza na automobile iz Evrope, prenosi Tanjug. „Evropa zna da mora da učini nešto i ukoliko bude fer nećemo imati problema”, rekao je Tramp. Kasnije, Tramp...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp i fon der Lajen ocenili razgovor u Davosu kao dobar

Izvor: Danas, 21.Jan.2020

Predsednik SAD Donald Tramp i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen su, posle sastanka u Davosu, oboje ocenili da je prvi susret bio dobar.

Nastavak na Danas...

TRAMP OPET PRETI EVROPI "Ako ne bude dogovora, uvodimo CARINE na evropske automobile"

Izvor: Blic, 22.Jan.2020, 12:51

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je zapretio Evropskoj uniji, rekavši da će ukoliko se ne postigne dogovor između SAD i EU, nametnuti carine od 25 odsto na uvoz automobila iz Evrope.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.