Pentagon: 34 vojnika pretrpjeli povrede nakon iranskog raketnog napada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentagon: 34 vojnika pretrpjeli povrede nakon iranskog raketnog napada

Traumatične povrede mozga dijagnosticirane su za 34 vojnika Sjedinjenih Država nakon raketnih napada Irana na američku bazu u Iraku početkom ovog mjeseca, saopćio je Pentagon, prenosi Reuters. Donald Trump, predsjednik Sjedinjenih Država, i drugi visoki zvaničnici prvo su izjavili da u iranskom napadu nije povrijeđen nijedan pripadnik američke službe. Prošle sedmice je američka vojska saopćila da je 11 američkih vojnika liječeno od simptoma potresa mozga nakon napada na zračnu bazu Ain...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pentagon: 34 američka vojnika pretpela traume u napadu Irana na bazu SAD

Izvor: Danas, 24.Jan.2020

Pentagon je danas saopštio da je kod 34 američka vojnika dijagnostikovana pretrpljena trauma tokom iranskog napada na bazu SAD u Iraku, a da se polovina vojnika vratila na svoje vojne zadatke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.