PRIHVATIO POZIV: Evo kada će se predsednik Tramp po PRVI PUT obratiti Kongresu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIHVATIO POZIV: Evo kada će se predsednik Tramp po PRVI PUT obratiti Kongresu

Tramp prihvatio poziv predsednika Predstavničkog doma Pola Rajana

Bela kuća saopštila je danas da je američki predsednik Donald da se 28. februara po prvi put obrati Kongresu na zajedničkoj sednici oba doma.

Rajan je o pozivu obavestio novinare posle sastanka s republikancima, a sa Trampom se sastao prethodne noći u Beloj kući.

Tramp se danas sastao u Beloj kući sa zvaničnicima Senata, a u ponedeljak je razgovarao s liderima republikanaca i demokrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kongresu.

Donald Tramp je u petak, 20. januara, u Vašingtonu položio zakletvu kao 45. predsednik SAD.

Tramp je u inauguracionom govoru rekao da će sprovoditi politiku "Prvo Amerika" koja bi trebalo da znači unapređenje života u SAD i da drugima neće nametati svoj stil života.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp prihvatio poziv da se obrati Kongresu

Izvor: B92, 25.Jan.2017

Vašington -- Bela kuća saopštila je da je američki predsednik Donald Tramp prihvatio poziv predsednika Predstavničkog doma Pola Rajana...To znači da će se Tramp 28. februara po prvi put obrati Kongresu na zajedničkoj sednici oba doma...Rajan je o pozivu obavestio novinare posle sastanka s republikancima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.