Nova uredba o zabrani ulaska u SAD, proširena lista zemalja

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2017, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uredba o zabrani ulaska u SAD, proširena lista zemalja

Američki predsednik Donald Tramp potpisao je novu uredbu o zabrani ulaska u SAD koja se odnosi na državljane osam zemlja, uključujući Severnu Koreju i Venecuelu, saopšteno je u Vašingtonu. Nova uredba zameniće dosadašnju i stupiće na snagu 18. oktobra.

Zabrana se odnosi na državljane Čada, Irana, Jemena, Libije, Sirije, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Severne Koreje, Somalije i Venecuele.

Uredba podrazumeva zabranu izdavanja viza za državljane Sirije na primer, ali i suspenziju neimigrantskih viza za građane Venecuele, a koja će se odnositi samo na neke vladine zvaničnike i članove njihovih porodica.

Američke vlasti saopštile su da je Tramp potpisao novu uredbu istog dana kada je prethodna, koja se odnosila na šest zemalja, istekla.

"Prioritet broj jedan je da učinim Ameriku bezbednom", tvitovao je Tramp posle vesti o usvajanju nove uredbe.
Pogledaj vesti o: Libija,   Sirija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Građanima Severne Koreje, Čada i Venecuele zabrana ulaska u SAD

Izvor: RTS, 25.Sep.2017

. Zbog loših bezbednosnih uslova u Severnoj Koreji, Venecueli i Čadu i nedostatka saradnje sa američkim vlastima, građanima tih zemalja je zabranjen ulazak u SAD.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.