Nema vremenskog roka za denuklearizaciju Severne Koreje

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema vremenskog roka za denuklearizaciju Severne Koreje"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije odredio nikakav vremenski okvir Severnoj Koreji za denuklearizaciju.

- Mislim da ćemo uraditi nešto što će biti veoma važno, ali ne igramo vremensku igru. Nije važno da li će trajati dve godine, tri godine ili pet meseci - rekao je Tramp na konferenciji za novinare u Njujorku, prenosi Rojters.

Tramp je u sredu na sednici Saveta bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << UN rekao da se mnoge pozitivne stvari dešavaju iza scene kada se radi o Severnoj Koreji, odnosno "daleko od medija".

- Mislim da ćete imati neke veoma dobre novosti iz Severne Koreje u narednim mesecima i godinama - rekao je Tramp i dodao da je severnokorejski lider Kim Džong-un potvrdio svoju posvećenost denuklearizaciji direktno u "veoma snažnom pismenom obliku".

Tramp misli, kako je rekao, da će dogovor biti postignut, ali da bi se taj proces dovršio neophodno je da su i dalje na snazi postojeće rezolucije UN.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tramp: Nema vremenskog roka za denuklearizaciju S.Koreje

Izvor: B92, 27.Sep.2018

Njujork -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije odredio nikakav vremenski okvir Severnoj Koreji za denuklearizaciju..."Mislim da ćemo uraditi nešto što će biti veoma važno, ali ne igramo vremensku igru. Nije važno da li će trajati dve godine, tri godine ili pet meseci", rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.