Neka Tramp „pazari“ Britaniju

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka Tramp „pazari“ Britaniju

Ideja o prodaji Grenlanda Americi je apsurdna za dansku premijerku Mete Fredriksen, koja se, kako je navela, iskreno nada da se američki predsednik Donald Tramp šalio kada je to rekao, prenosi evropski politico.eu. Članak Neka Tramp „pazari“ Britaniju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emisije u kojima se predviđa sudbina političara popularne u Rumuniji

Izvor: Danas, 20.Avg.2019, 07:46

U burnoj izbornoj godini u Rumuniji gde se lider vladajuće stranke našao usred pravnih nedaća i sudske presude, rumunski informativni televizijski kanali sve se više okreću analitičarima sa dugogodišnjim iskustvom: astrolozima, prenosi evropski portal Politiko. Članak Emisije u kojima se predviđa...

Nastavak na Danas...

Donald Tramp postao deda po deseti put

Izvor: Danas, 20.Avg.2019

Porodica Tramp se ponovo proširila i američki predsednik je i deseti put postao deda - njegov sin Erik objavio je da je njegova supruga rodila devojčicu. Članak Donald Tramp postao deda po deseti put se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.