Ne brine ga mali reketaš: Tramp na Tviteru ćaska o RATU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne brine ga "mali reketaš": Tramp na Tviteru ćaska o RATU (FOTO)

Američki predsednik i državni sekretar o odnosu SAD prema severnokorejskom lideru

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je državnom sekretaru Reksu Tilersonu rekao da ne treba da gubi vreme pokušavajući da pregovara sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, koga je nazvao "malim raketašem".

- Rekao sam Reksu Tilersonu, našem sjajnom državnom sekretaru, da samo traći vreme pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pregovara sa malim raketašem (Little Rocket Man) - napisao je Tramp na Tviteru.

I told Rex Tillerson, our wonderful Secretary of State, that he is wasting his time trying to negotiate with Little Rocket Man...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 01. октобар 2017.

Tramp je to naveo dan nakon što je Tilerson objavio da SAD direktno komuniciraju sa Severnom Korejom o nuklearnim i raketnim programima te zemlje, ali da Pjongjang ne pokazuje interesovanje za dijalog, primećuje Rojters.

- Čuvaj snagu Reks, učinićemo ono što se mora učiniti! - poručio je američki predsednik.

...Save your energy Rex, we'll do what has to be done!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 01. октобар 2017.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp: Pregovori s "malim raketašom" su gubljenje vremena

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2017

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je državnom sekretaru Reksu Tileronu rekao da ne treba da gubi vreme pokušavajući da pregovara sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je državnom sekretaru Reksu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.