Izvor: Blic, 10.Dec.2016, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO IMENOVANJE Tramp odabrao Endrjua Pazdera za novog ministra rada

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp nominovao je danas Endrjua Pazdera, bogatog biznismena, advokata i elitnog donatora Trampovoj kampanji, za novog ministra za rad, dok nastavlja svoju turneju zahvalnosti po SAD.

Why Donald Trump, and American Workers, Need Andrew Puzder as Secretary of Labor… https://t.co/E32wEoiQmv pic.twitter.com/ENZ2yRhhMc

Još jedna kadrovska odluka novoizabranog predsednika Trampa nagoveštava želju da se ponište >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još neki aspekti Obamine aminidstracije, prenosi "Glas Amerike".

Endrju Pazder, Trampov izbor za ministra za rad, je izvršni direktor kompanije u čijem su vlasništvu lanci restorana brze hrane, kao što su "Hardiz" i "Karls Junior", poznat po provokativnim reklamama.

Pročitajte još:

Pazder se protivi podizanju minimalne nadnice na više od deset dolara, želi da ukine zakon o reformi zdravstvene zaštite, takozvani “Obamaker”, a kao i Trampov kandidat za šefa Agencije za zaštitu životne sredine Skot Pruit, tužio je upravo agenciju koju se sada sprema da vodi, poslednji put u vezi sa obavezama plaćanja prekovremenog rada zaposlenima.

Demokratska kandidatkinja Hilari Klinton juče je u Vašingtonu prisustvovala ceremoniji ispraćaja u penziju senatskog lidera Harija Rida.

- “Ovo nije govor na Kapitol Hilu koji sam se nadala da ću održati posle izbora - rekla je Hilari Klinton, prenosi "Glas Amerike".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.