Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Trener bi u Trampov kabinet

Bivši trener ragbi tima Dalas kaubojs Beri Svicer je ponudio da postane prvi američki “sekretar za navalu”.
Svicer, trener iz kuće slavnih univerzitetskog ragbija, koji je “kauboje” doveo do pobede u Super boulu 1996. godine, posetio je novoizabranog predsednika Donalda Trampa u sredu u Njujorku.
– Donald želi da vodi loptu, a ja znam mnogo o navali u ragbiju. Pa zato sam ovde,  rekao je Svicer novinarima.
Tramp je dobio i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << podršku drugih velikana ragbija, uključujući beka Nju Ingland patriotsa, četvorostrukog pobednika Super Boula Toma Bredija koji nosi crvenu kapu s Trampovom parolom “Učinimo da Amerika ponovo bude veličanstvena”.
The post PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Trener bi u Trampov kabinet appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Donald Tramp

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Biznismen Endrju Pazder - Trampov kandidat za sekretara za rad

Izvor: VOA, 09.Dec.2016

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp nominovao je Endrjua Pazdera, bogatog biznismena, advokata i elitnog donatora Trampovoj kampanji, za novog Sekretara za rad, dok nastavlja svoju turneju zahvalnosti po SAD. Još jedna kadrovska odluka novoizabranog predsednika Trampa nagoveštava želju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.