Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 21:13

NOVE ŠOKANTNE IZJAVE Tramp ponovio pretnje NATO-u: "Ako neke članice neće da plate, ja ih neću zaštititi! Oni se smeju Americi, misle da smo glupi"

Donald Tramp je danas "udvostručio" svoju ranije iznetu pretnju da će sabotirati NATO, ponavljajući da neće zaštititi zemlje za koje veruje da ne plaćaju dovoljno da održe alijansu i tvrdeći da se takve nacije "smeju" SAD.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SMEJU SE AMERICI, MISLE DA SMO GLUPI" Tramp još jače zapretio NATO-u, nije birao reči "MORAJU DA PLATE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024

Jasno im je sve objasnio..Donald Tramp je danas "udvostručio" svoju ranije iznetu pretnju da će sabotirati NATO, ponavljajući da neće zaštititi zemlje za koje veruje da ne plaćaju dovoljno da održe Alijansu i tvrdeći da se takve nacije "smeju" SAD...- Gledaj, ako oni neće da plate, mi nećemo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.