Mike Pence prihvatio nominaciju za republikanskog potpredsjednika

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Jul.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mike Pence prihvatio nominaciju za republikanskog potpredsjednika

CLEVELAND - Republikanac Mike Pence službeno je u govoru održanom u Clevelandu prihvatio nominaciju za republikanskoga potpredsjedničkog kandidata na izborima u studenom na kojima će republikanski predsjednički kandidat biti Donald Trump.

Počašćen sam vašim povjerenjem i u ime moje obitelji prihvaćam nominaciju za ulazak u kampanju za potpredsjednika Sjedinjenih Država", rekao je 57-godišnji Mike Pence, zastupnik u Kongresu i guverner Indiane od 2013. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

Toga na nacionalnoj razini razmjerno nepoznatoga konzervativca izabrao je Trump prošloga tjedna, a delegati na republikanskoj konvenciji u Clevelandu aklamacijom su potvrdili njegov izbor, u skladu s tradicijom.

 "Za predsjedničkoga kandidata izabrali ste čovjeka koji nikad ne odustaje, borca, pobjednika. Sve do sada morao se boriti sam protiv svih, ali ovoga tjedna ova je stranka jedinstvena i ojačana i znam da ćemo 8. studenoga izabrati Donalda Trumpa kao 45. predsjednika SAD-a", rekao je Pence na kraju treće večeri konvencije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.