Melaniju Tramp odgurnuo slon, a posle prvobitnog šoka, njena reakcija sve je iznenadila (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melaniju Tramp odgurnuo slon, a posle prvobitnog šoka, njena reakcija sve je iznenadila (VIDEO)

Melanija Tramp, prva dama Sjedinjenih Američkih Država tokom svoje prve međunarodne turneje od kada je Donald Tramp postao predsednik obilazi afrički kontinent, a već na safariju u Keniji dogodilo se nešto što je sve iznenadilo.

Melanija je posmatrala male slonove kada se jedan od njih okrenuo i odgurnuo je. Ona se na trenutak uplašila, reagovali su svi oko nje, ali se ipak nasmejala i nastavila da ih hrani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
First Lady Melania Trump meets baby elephants at a rhino and elephant orphanage in the Kenyan capital, Nairobi. pic.twitter.com/d26pv6dgjJ

Prva dama SAD posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju metode spašavanja beba slonova bez roditelja u Keniji.

Njena turneja uglavnom posvećena deci je kroz kampanju "Be Best" počela u utorak u Gani, gde je posetila pedijatrijsku bolnicu. Zatim je otišla u Malavi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.