Mediji: Tramp želi da sazna ko je dao informacije ‘zviždaču’

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Tramp želi da sazna ko je dao informacije ‘zviždaču’

Predsednik SAD Donald Tramp je kazao osoblju američke misije pri Ujedinjenim nacijama da želi da sazna koji je obezbedio informacije ‘zviždaču’ (whistleblower) o njegovom telefonskom razgovoru sa ukrajinskim predsednikom. Tramp je uporedio osobe koje su pružile takve informacije sa špijunima, objavili su “Njujork tajms” i “Los Anđeles tajms”. “Želim da znam ko je osoba koja je dala informaciju ‘zviždaču’ jer je to skoro kao špijun,” kazao je Tramp, a prenose ova dva američka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

New York Times: Tramp želi da zna ko je "špijun"

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2019

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas svom osoblju da želi da zna ko je "uzbunjivaču" dao informacije o njegovom telefonskom razgovoru sa ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim, ističući da je ta osoba "skoro špijun", javlja New York Times.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.