Izvor: Istinomer.rs, 21.Feb.2020, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je „Trampov buldožer“?

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je dosadašnjeg ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za vršioca dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne agencije, tela koje usmerava i nadzire 17 obaveštajnih agencija i njihov rad, ali on će i dalje biti specijalni izaslanik predsednika SAD za Srbiju i Kosovo. Ovo je vest koja se juče proširila medijima, a već danas stigla je dopuna - Grenel neće biti stalni šef svih obaveštajnih službi, već će obavljati tu dužnost dok Tramp ne imenuje svog kandidata za direktora, preneo je “Njujork tajms”.
The post Ko je „Trampov buldožer“? appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Nju Jork

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Tramp ima četiri kandidata za direktora Nacionalne obaveštajne agencije

Izvor: Blic, 21.Feb.2020

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da razmatra četiri kandidata za novog direktora Nacionalne obaveštajne agencije (NSA) i da će uskoro doneti odluku, iako je jedan od potencijalnih kandidata rekao da nije zainteresovan za taj posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.