Kim odredio rok - Tramp skraćuje posetu!

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim odredio rok - Tramp skraćuje posetu!

Američki predsednik Donald Tramp je odluku da iz Singapura kući krene u utorak, umesto u sredu kako je prvobitno planirao, doneo nakon što je severnokorejski lider Kim Džong-un odredio da njegov samit sa Trampom bude završen u utorak, navodi danas Blumberg.

Pozivajući se na dva neimenovana američka zvaničnika bliska Trampovim planovima, američka agencija navodi da je Tramp bio voljan da ostane i duže ako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u razgovorima bude ostvaren napredak, ali pošto je Kim definitivno isplanirao svoj odlazak u utorak, i Tramp je tako učinio.

FOTO: Tanjug/AP/Yong Teck Lim

Čekajući Kima... Tramp proslavio rođendan u Singapuru (FOTO)

Inače, američki predsednik i severnokorejski lider sastaće se u Singapuru, na svom prvom i dugo očekivanom samitu, sutra u 09:00 sati po lokalnom vremenu.

FOTO: Tanjug/AP/Evan Vucci

Prvi minut razgovora presudan: Sastanak Trampa i Kima - "sastanak dvojice diktatora"! (FOTO)

Neimenovani izvor koji učestvuje u planiranju Kimove posete ovom gradu-državi rekao je juče da severnokorejski lider planira da iz Singapura krene kući u utorak u 14:00 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.