Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Bijele kuće potvrđuju: Tramp razmatra kupovinu Grenlanda

VAŠINGTON - Ekonomski savjetnik Bijele kuće Leri Kadlou potvrdio je danas da američki predsjednik Donald Tramp "želi da razmotri" kupovinu Grenlanda, iako su sa tog ostrva, koje je u sastavu Kraljevine Danske, poručili da nisu na prodaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savetnik Bele kuće potvrdio da Tramp razmatra kupovinu Grenlanda

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019

Ekonomski savetnik Bele kuće Lari Kudlou potvrdio je da američki predsednik Donald Tramp razmatra kupovinu Grenlanda, iako je Danska saopštila da ova njena poluautonomna teritorija nije na prodaju...Kudlou je za "Foks njuz sandej" rekao da neće predviđati šta se može dogoditi, ali je istakao da...

Nastavak na Radio 021...

DANSKA PREMIJERKA ODUVALA TRAMPA: Grenland nije na prodaju, apsurdno je da ga prodamo Americi

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019

Grenland nije na prodaju, a ideja da se proda SAD je apsurdna, poručila je danas danska premijerka Mete Frederiksen nakon što je ekonomski savetnik američkog predsednika Donalda Trampa potvrdio da je Vašington zainteresovan za kupovinu tog ostrva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.