Donji dom Kongresa SAD usvojio nacrt zakona o smanjenju poreza

Izvor: Beta, 16.Nov.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donji dom Kongresa SAD usvojio nacrt zakona o smanjenju poreza

Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je večeras nacrt zakona o smanjenju poreza koje je predsednik Donald Tramp obećao za vreme predizborne kampanje.Predstavnički dom u kojem dominiraju republikanci, usvojio je nacrt zakona sa 227 glasova za i 205 protiv.Opoziciona Demokratska stranka glasala je jednoglasno protiv nacrta zakona što je učinilo i 13 republikanskih poslanika.Nacrt zakona predvidja smanjenje poreza za preduzeća i većinu domaćinstava počev od 2018. godine.O zakonu treba još da glasa gornji dom Kongresa, Senat, gde je krhka republikanska većina.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donji dom Kongresa usvojio Trampovu poresku reformu

Izvor: VOA, 16.Nov.2017

Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je predlog zakona o velikoj reformi poreske politike, prema kojoj bi na kraju mogla da se drastično snizi poreska sopa za korporacije i smanje poreski izdaci za milione građana iz takozvane srednje klase. Predstavnički dom glasao je neposredno pošto...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.