Donald Tramp je star, zbunjen i previše sklon ispadima

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 23:15

"Donald Tramp je star, zbunjen i previše sklon ispadima"

Kandidatkinja na republikanskim izborima za nominaciju na predsedničkim izborima u SAD Niki Hejli govorila je o Donaldu Trampu.

Ona je kazala da je njen protivkandidat Donald Tramp "isuviše star, isuviše zbunjen i previše sklon ispadima besa" da bi bio predsednik.

Bivša guvernerka države Južna Karolina, jedini protivkandidat Trampu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojačava kampanju, uoči duela sa njim u njenoj rodnoj Karolini zakanog za 24. februar.

Poredeći Trampa sa Bajdenom, rekla je da je apsurdno da zemlju vode kandidati koji su "osamdesegodišnjaci", pošto Bajden ima 81 godinu, a Tramp 77, preneo je Si-En-En.

Ona je rekla da je Tramp imao neke "konfuzne trenutke" prethodnih dana i zamerila bivšem predsedniku SAD zbog preke naravi u noći pobede u državi Nju Hempšir, kada je, kako je navela, ''pokušao da je izbaci iz trke''.

Tokom nedavnih izbornih događaja, takođe, Hejli je dovela pod upitnik Trampov moral i kapacitet da razlikuje dobro od lošeg.

Hejli ističe da je njena kampanja, za razliku od guvernera Floride Rona Desantisa, koji je krajem januara odustao od trke, napravljena na duže staze da se bori protiv Trampa, uz obećanje da će ostati u trci dugo nakon stranačkih izbora u Južnoj Karolini 24. februara.

"Zašto politička elita vrši pritisak da damo kandidata, kada su samo dve države glasale (Ajova i Nju Hempšir)? Ima još 48 saveznih država koje nisu glasale. Ako gledate po delegatima, potrebno vam je 1.215. Tramp zasad ima 32, ja 17. Zašto bismo sada stali", zapitala je Hejli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ISUVIŠE JE STAR, ZBUNJEN I SKLON NAPADIMA BESA" Niki Hejli udarila na Trampa, dovela pod znak pitanja njegov moral i kapacitet da razlikuje dobro od lošeg

Izvor: Blic, 06.Feb.2024, 00:42

Kandidatkinja na republikanskim izborima za nominaciju na predsedničkim izborima u SAD Niki Hejli rekla je danas da je njen protivkandidat Donald Tramp "isuviše star, isuviše zbunjen i previše sklon ispadima besa" da bi bio predsednik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.