Danas ćete pokazati celom svetu da je ovo Trampova zemlja

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 22:16

"Danas ćete pokazati celom svetu da je ovo Trampova zemlja"

Kandidat Republikanske stranke za predsedničku nominaciju Donald Tramp oglasio se danas povodom unutastranačkih izbora u Severnoj Dakoti.

On je poručio biračima da će danas celom svetu pokazati da su SAD "Trampova zemlja".

"Danas ćete pokazati celom svetu da je ovo Trampova zemlja i poslaćete poruku direktno pokvarenom Džou Bajdenu da dolazimo kao teretni voz ovog novembra", rekao je Tramp na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video-snimku objavljenom na njegovoj društvenoj mreži TruthSocial.

Dodao je da će pobediti Bajdena, za kog je naveo da je "najlošiji predsednik u istoriji SAD".

"Učinićemo Ameriku ponovo velikom", poručio je Tramp.

Unutastranački izbori u Severnoj Dakoti biće održani danas, a Tramp je dosad pobedio na svim republikanskim izborima, osim u Vašingtonu gde je pobedu odnela njegova protivkandidatkinja Niki Hejli.

Tramp je poručio da su ti izbori nebitni i da se njima nije bavio jer je Vašington "močvara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.