Izvor: Pančevac-online.com, 04.Apr.2023, 20:02

DONALD TRAMP UHAPŠEN U SUDU NA MENHETNU Tužilaštvo spremilo optužnicu od 30 tačaka za poslovnu prevaru! VIDEO

Bivši američki predsednik Donald Tramp uhapšen je u njujorškom sudu, javio je Si-En-En. -Donald Tramp je uhapšen i čeka optužbe, piše na ekranu uz direktan prenos. Pristalice i protivnici političara okupili su se ispred zgrade na Menhetnu. Neistomišljenici Trampa pozivaju na hapšenje bivšeg predsednika, optužuju ga da laže, grupa za podršku maše zastavama sa imenom […] The post DONALD TRAMP UHAPŠEN U SUDU NA MENHETNU Tužilaštvo spremilo optužnicu od 30 tačaka za poslovnu prevaru! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Trampova obožavateljka pravila skandal ispred suda: Bacala se po transparentu i vikala "IMAM KOVID"

Izvor: Blic, 04.Apr.2023

Stotine pristalica bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa protestuju ispred sudnice u kojoj je bivši američki predsednik uhapšen, a s druge strane stigli su i kontramitingaši. Pripadnici njujorške policije stali su između dve grupe koje su međusobno razmenjivale uvrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.