Cene nafte u porastu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Apr.2020, 16:48

Cene nafte u porastu

Cene nafte na svetskom tržištu danas su porasle za osam odsto nakon što je američki predsednik Donald Tramp izrazio očekivanje da će Saudijska Arabija i Rusija postići dogovor u svom sporu oko dnevne proizvodnje. U Londonu je cena sirove nafte "brent" iz Severnog mora porasla za 7,6 odsto i sada je 26,63 dolara po barelu. U Njujorku je cena svetle sirove nafte veća za 7,8 odsto i iznosi 21,90 dolara po barelu. Tramp je rekao da je razgovarao sa ruskim i saudijskim liderima...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   London

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

CENA NAFTE SKOČILA POSLE TRAMPOVOG TVITA: Evo šta je poručio Rusiji i Saudijskoj Arabiji

Izvor: Kurir, 02.Apr.2020

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da očekuje da će Saudijska Arabija i Rusija okončati rat oko cena nafte i da će drastično smanjiti njenu proizvodnju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.