CIRKUS! Trampu se smejala CELA SALA, a Erdogan izjurio napolje: Potpuni HAOS na sednici UN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS! Trampu se smejala CELA SALA, a Erdogan izjurio napolje: Potpuni HAOS na sednici UN! (FOTO)

Tramp je zakasnio na sopstveni govor

Sala Generalne skupštine UN je dočekala sa smehom početak govora predsednika SAD Donalda Trampa, a turski predsednik je napustio salu.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan napustio je salu Generalne skupštine u trenutku kada je izašao pred govornicu Donald Tramp kako bi se pripremio za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj govor, kasnije su mediji saopštili.

Američki predsednik je svoj govor počeo pričom da je on za manje od godinu dana postigao više od svojih prethodnika za isti period. To je izazvalo smeh u sali.

- Nisam očekivao takvu reakciju, ali to je normalno -  malo se zbunio Tramp, nastavljajući da govori o rastu ekonomije, smanjenju nezaposlenosti i drugim uspesima.

– trebalo da govori drugi, nakon predsednika Brazila, ali je za govornicu ipak izašao predsednik Ekvadora Lenjin Moreno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trampov govor u UN pokrenuo lavinu smeha i neverice

Izvor: RTS, 26.Sep.2018

Glasan smeh i kikotanje počeli su minut posle početka govora predsednika Donalda Trampa u UN, dok se hvalio kako je njegova administracija već postigla više nego ijedna u američkoj istoriji. Reakcija u sali Generalne skupštine, u kojoj se okupilo 130 šefova država i na desetine drugih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.