Bela kuća: Tramp i Erdogan o ubistvu Kašogija

Izvor: Večernje novosti, 11.Nov.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća: Tramp i Erdogan o ubistvu Kašogija

Predsednici SAD i Turske Donald Tramp i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su u Parizu o načinu kako da se reaguje na prošlomesečno ubistvo saudijskog disidenta Predsednici SAD i Turske Donald Tramp i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su u Parizu o načinu kako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se reaguje na prošlomesečno ubistvo saudijskog disidenta, novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu, saopštila je danas Bela kuća.Kako prenosi Rojters, Tramp i Erdogan razgovarali su sinoć na večeri koju je francuski predsednik Emanul Makron priredio za svetske lidere koji u Parizu prisustvuju obeležavanju 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata. U saopštenju Bele kuće dodaje se da je Tramp na večeri sedeo blizu Makrona i nemačke kancelarke Angel Merkel.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp i Erdogan u Parizu razgovarali o slučaju Kašogi

Izvor: Blic, 11.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je u Parizu sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom o odgovoru na ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija, rekao je zvaničnik Bele kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.