Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024, 01:40

Apelacioni sud SAD odlučiće o Trampovom imunitetu

Američki Vrhovni sud saglasio se danas sa zahtevom da odluči da li bivši predsednik Donald Tramp može da traži predsednički imunitet u slučaju koji se protiv njega vodi zbog navodnog pokušaja da poništi svoj poraz na predsedničkim izborima 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NE MOŽE SA NJIM TAKO LAKO: Tramp ne odustaje od predsedničkog imuniteta! Šta će odlučiti Vrhovni sud?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Sud će razmotriti argumente i doneti odluku povodom Trampovog zahteva za imunitet...Američki Vrhovni sud prihvatio je zahtev da odluči da li bivši predsednik Donald Tramp može da se poziva na predsednički imunitet u slučaju koji se protiv njega vodi, zbog navodnog pokušaja da poništi svoj poraz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.