Amerika odbacuje sporazum o oružju i povlači svoj potpis VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika odbacuje sporazum o oružju i povlači svoj potpis" VIDEO

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da su SAD odlučile da povuku podršku za Sporazum o globalnoj trgovini oružjem.

Ovaj sporazum reguliše međunarodnu trgovinu konvencionalnim oružjem, uključujući oružje malog kalibra, tenkove, borbene avione i brodove, preneo je AP.

Tramp je izjavio da Amerika "odbacuje ovaj sporazum" i da "povlači svoj potpis" sa njega.

Američki lider >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovo saopštio u Indijanapolisu, u govoru na skupu Nacionalnog udruženja za oružje, koje tvrdi da ovaj sporazum predstavlja pretnju po Drugi amandman Ustava.

SAD su sporazum potpisale 2013, ali ga nisu nikada ratifikovale.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: SAD odbacuju globalni sporazum o trgovini oružjem

Izvor: RTS, 26.Apr.2019

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da se SAD povlače iz globalnog sporazuma o trgovini oružjem. . Donald Tramp je, obraćujući se prisutnima na skupu Nacionalnog udruženja za oružje, rekao da Vašington povlači...

Nastavak na RTS...

Tramp: SAD odbacuju Sporazum o globalnoj trgovini oružjem

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2019

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su SAD odlučile da povuku podršku za Sporazum o globalnoj trgovini oružjem...Ovaj sporazum reguliše međunarodnu trgovinu konvencionalnim oružjem, uključujući oružje malog kalibra, tenkove, borbene avione i brodove, preneo je AP...Tramp...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.