Albanci gube američku podršku! Tramp sve menja, a Srbi će lako vratiti svoje! Džon Bosnić o kraju Albanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Albanci gube američku podršku! Tramp sve menja, a Srbi će lako vratiti svoje!" Džon Bosnić o kraju Albanije

Novinar Džon Bosnić kaže da Srbija ne sme da prizna Kosovo i Metohiju, a da će Donald Tamp korak po korak da ukida podršku Albancima i da će Srbija dobiti priliku da povrati suverenitet na svojoj južnoj pokrajini.

On je gostujući u emisiji "Srpska priča" rekao da su porazom Klintonovih Albanci izgubili podršku SAD i da će nakon povlačenja trupa iz Sirije uslediti povlačenje Amerikanaca sa Kosova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bosnić je rekao da će nakon povlačenja Amerikanaca sa Kosova Srbija lako da vrati kontrolu nad svojom teritorijom.

Istakao je da nema šanse da Albanija anektira Kosovo i Metohiju, da takve stvari ni Hitler nije uspeo da sprovede i da će se poput Hitlerovog anšlusa, na isti način završiti i Albanski anšlus – samoubistvom i razaranjem Albanije.

Bosnić je rekao da ne postoji zemlja u regionu od koje Albanija ima podršku, i da Albanci svojim projektom "velike Albanije" ulaze u sukob sa Grčkom, Makedonijom, Bugarskom, Srbijom i Crnom Gorom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.