Nezaboravna Srpska nova godina uz Ivanu Selakov

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravna Srpska nova godina uz Ivanu Selakov

Popularna pevačica Ivana Selakov sinoćnjim nastupom u prepunom klubu "Magacin", priredila je publici nezaboravnu Srpsku novu godinu

Kada se pojavila na bini nastale su velike ovacije, a onda je počela sa hitovima, koji su odlično prihvaćeni. Ređali su se "Moje je ime sreća", "Naše malo slavlje", "Pobediću bol".

A kada su se začuli taktovi pesme "Daleko si" koju je snimila sa pevačem Acom Lukasom, atmosfera je dovedena do usijanja. Publika je imala priliku da čuje i veliki broj obrada, koje je Selakova odlično otpevala.

Vrhunski provod u klubu "Magacin" potrajao je do ranih jutarnjih časova.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bugarka obrađuje Lukasa

Izvor: Kurir, 16.Jan.2013

Atraktivna pevačica Kali objaviće Acin hit „Daleko si“, koji je snimio sa Ivanom Selakov i koji na Jutjubu ima više od 26 miliona pregleda..Trgovina...Uskoro će veliki hit „Daleko si“, koji izvode Aca Lukas i Ivana Selakov, biti prepevan na bugarski jezik. Pesmu koja je na Jutjubu u protekloj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.