Izvor: Capital.ba, 27.Dec.2023, 15:31

Vrijeme darivanja: Stanivuković i „Euforiji“ besplatno dao dvoranu u centru

BANJALUKA – Darežljivosti gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića ovih dana nema kraja, pa je tako odlučio da dvoranu “Centar” na besplatno korištenje ustupi i za novogodišnje koncerte nastupe estradnih zvijezda iako cijene ulaznica za ove događaje idu i do 400 KM. FOTO: wevotravel.com Ono što je takođe interesantno je da manifestacije dočeka Nove godine i reprizu nove godine organizuje privatna firma “Events”, dok marketing za ove događaje radi agencija “Euphoria” >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u vlasništvu Borisa Udovičića. “Grad i gradonačelnik Banjaluke su dali saglasnost za korištenje Sportske dvorane “Centar” za pomenute događaje bez naknade, a sa obavezom organizatoru da pokrije troškove PDV-a”, pojasnili su za CAPITAL u Sportskom centru “Borik”. Kako su ranije pojasnili dobro upućeni sagovornici portala CAPITAL dvorana se inače ustupa besplatno za događaje od javnog interesa. Ulaznica gotovo 60 odsto minimalca U areni “Centar”, koja je jedan od objekata Sportskog centra “Borik”, za doček Nove Godine, odnosno 31. decembra će gostovati Aco Pejović. Najjeftinija ulaznica košta 220 KM, a najskuplja čak 400 KM, što je gotovo 60 odsto trenutne minimalne plate u Srpskoj koja iznosi 700 KM. Kada su u pitanju ulaznice za reprizu Nove godine, kada će goste u areni “Centar” zabavljati Milica Pavlović i Sloba Radanović, najjeftinija ulaznice na prodaji je po cijeni od 120 KM za žene, odnosno 160 KM za muškarce. Najskuplja ulaznica za žene za reprizu Nove godine iznosi 220 KM, a za muškarce 300 maraka. Na zvaničnoj stranici dočeka nisu propustili priliku da se pohvale da je za nastup Ace Pejovića popunjeno oko 85, a za reprizu 95 odsto kapaciteta. Da je gradonačelnika Stanivukovića potpuno obuzelo praznično raspoloženje govori i podatak da je kompaniji “Infinity international group” u čijem je sastavu i “Prointer” dva puta  ustupio dvoranu na besplatno korištenje i to za proslavu  Nove godine za poslovne partnere, kao i za proslavu Nove godine za zaposlene. CAPITAL: Bojana Ninković Чланак Vrijeme darivanja: Stanivuković i „Euforiji“ besplatno dao dvoranu u centru се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Novogodišnje ukrašavanje Banjaluke pod lupom Agencije za javne nabavke

Izvor: Capital.ba, 27.Dec.2023

BANJALUKA – Tenderi za ukrašavanje Banjaluke za novogodišnje praznike od prošle godine, ali i ove su pod lupom Agencije za javne nabavke BiH (AJN). FOTO: A. Čavić/ Grad Banjaluka Kako je CAPITAL u više navrata pisao administracija gradonačelnika Draška Stanivukovića je i ove godine kao i...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.