Snimanje i bezbednosne provere na koncertima

Izvor: Press, 31.Dec.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimanje i bezbednosne provere na koncertima

Doček Nove godine na tri lokacije u centru Beograda večeras će zbog bezbednosti građana biti sniman, a dodatno će biti proveravani svi koji dođu na koncerte.
"U toku programa prostori svih skupova biće snimani u cilju povećanja bezbednosti posetilaca", najavljeno je iz gradske uprave.

Saopšteno je i da će radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bezbednosnih provera "biti formirani zatvoreni pešački tokovi preko kojih će biti omogućen ulaz na skupove".

Punktovi za bezbednosne provere biće formirani na prilazu iz Kolarčeve, Knez Mihailove, Vase Čarapića, Makedonske, ugao sa Dečanskom i sa Platoa Zorana Ðinđića.

Iz Čika-Ljubine ulice ulaz na skup neće biti moguć, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Snimanje i bezbednosne provere na koncertima

Izvor: Studio B, 31.Dec.2014

Doček Nove godine na tri lokacije u centru Beograda večeras će zbog bezbednosti građana biti sniman, a dodatno će biti proveravani svi koji dođu na koncerte..."U toku programa prostori svih skupova biće snimani u cilju povećanja bezbednosti posetilaca", najavljeno je iz gradske uprave...Saopšteno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.