DOČEK SRPSKE NOVE GODINE Vatromet kod Hrama u ponoć, žurke u krcatim klubovima

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE Vatromet kod Hrama u ponoć, žurke u krcatim klubovima

U Beogradu večeras nema organizovanog dočeka pravoslavne Nove godine, ali hiljade Beograđana i njihovih gostiju slavi na ulicama, najviše pred Hramom Svetog Save, ali i u restoranima, kafanama i klubovima.

Saobraćaj u gradu uobičajeno finkcioniše. Iz dispečerskog centra GSP-a kažu da noćas neće biti nikakvih izmena u saobraćaju niti pojačavanja linija.

Beogradski restorani i kafane su puni. U Skadarliji sve je rezervisano i vlada prava boemska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << atmosfera, uživa se u dobroj hrani, uz gitaru i tamburice. Može se primetitii mnogo turista u gradu, pogotovu u Skadarliji.

 - Samo zbog Srpske Nove godine smo došle u Beograd. Jako nam se dopada atmosfera, živo je, puno ljudi,oduševljene smo - pričaju Klaudija Vasić i Mikele Šleger iz Štutgarta.

- Došla sam ovde sa drugaricama i drugovima zato što mnogo volim Milicu. Uvek napravi dobru žurku, a drago mi je što ima toliko mojih vršnjaka pa se osećam kao na maturskom, kaže Ivana (17)

Klub je pun, na ulaz se čekalo u redu, a publika su mahom  tinejdžeri. Svi su skockani i sređeni, a žurka je počela u 22.30 sati, javili su reporteri "Blica".

U centru grada nije bilo većih gužvi, niti se osećala veća euforija u Knez Mihailovoj ulici. Ali, ispred jelke na Trgu republike sviraju trubači, a desetine sugrađana uživa u muzici, dok neki čak i plešu, javili su reporteri "Blica".

Kafane i klubovi su pripremili posebne programe za večeras, ali će mnogi sugrađani dolazak nove godine po julijanskom kalendaru dočekati kod kuće.

U restoranima u Skadarliji, gosti će za večeru i zabavu uz zvuke starogradske muzike, tamburaše i trubače, morati da izdvoje između 2.500 i 3.000 dinara.

Za ljubitelje "tvrđeg zvuka", klubovi u Savamali nude provod uz di-džejeve i promotivne cene pića, u većini tih lokala ulaz je besplatan.

U poznatijim klubovima i na splavovima posetioce zabavljaju Marija Šerifović, Dejan Matić, Viki Miljković, Filip Mitrović, Milica Pavlović...
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine,   Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE Vatromet kod Hrama, ples uz trubače, prepuni klubovi...

Izvor: Blic, 14.Jan.2015

U Beogradu nije bilo organizovanog dočeka srpske Nove godine, ali hiljade Beograđana slavilo je ispred Hrama Svetog Save, gde je u ponoć ispaljen vatromet, ali i na ulicama, u punim restoranima u Skadarliji, krcatim klubovima....Ispred Hrama Svetog Save okupilo se nekoliko hiljada građana svih generacija,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.