Bekamovima žestoka svađa pokvarila doček Nove godine

Izvor: Press, 06.Jan.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovima žestoka svađa pokvarila doček Nove godine

Sportski bogataši Dejvid Bekam i Ron Denis, koji zajedno imaju oko milijardu funti, 2017. godinu započelo su žestokom svađom.
foto: blic.rs
Njih dvojica zajedno su proveli Novu godinu u luksuznom odmaralištu na Maldivima, ali su se posvađali oko mesta sedenja.
Denis, nekadašnji predsednik "Meklarena", bio je u društvu sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 30 ljudi, a nakon večere zauzeo je mesta koja je ranije rezervisao Dejvid Bekam za svoju porodicu, i porodicu svog prijatelja, kuvara Gordona Remzija.
Kada su ga zamolili da se pomere, Denis je navodno rekao:
- Ja sam dao najviše novca na ostrvu i zaslužujem da sedim ovde.
Bekam je zbog toga pobesneo, pa su njih dvojica razmenili uvrede, ali sutradan se Denis izvinio pa su zakopali ratne sekire.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jedan čovek je uništio Bekamovima doček Nove godine na Maldivima

Izvor: B92, 06.Jan.2017

Bivši fudbaler Dejvid Bekam i nekadašnji predsednik “Meklarena” Ron Denis u Novu godinu su ušli u žestokoj svađi, koja je porodici Bekam uništila slavlje...Oni su zajedno proveli Novu godinu na Maldivima u jednom od luksuznih odmarališta, a razlog svađe bio je oko mesta za sedenje. Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.