TAČNO U DINAR: Crno-beli saopštili koliko su novca sakupili navijači u akciji Jedan Partizan imamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 19:31

TAČNO U DINAR: Crno-beli saopštili koliko su novca sakupili navijači u akciji "Jedan Partizan imamo"

Prikupljena sredstva za namirenje poreskog duga.

Donatorska akcija „Jedan Partizan imamo" završena je u petak, a dan kasnije crno-beli su izašli sa cifrom koju su navijači sakupili uplatama na namenski račun.

Podsetimo, upravo na inicijativu „Grobara“, čelnici KK Partizan su pokrenuli donatorsku akciju sa ciljem da se crno-belima pomogne u rešavanju nagomilanog poreskog duga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pošto je crta podvučena, čelnici kluba iz Humske su objavili da je u donatorskoj akciji prikupljeno 196.358.862 dinara.

Akcija prikupljanja sredstava za namirenje poreskog duga je završena! Na prvom mestu, hvala navijačima koji su akciju inicirali i pokrenuli još jednu priču o neraskidivoj ljubavi između onih koji se za crno-bele bore na terenu i tribinama. pic.twitter.com/24gqHyTzuI

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 27, 2023

- Akcija prikupljanja sredstava za namirenje poreskog duga je završena! Na prvom mestu, hvala navijačima koji su akciju inicirali i pokrenuli još jednu priču o neraskidivoj ljubavi između onih koji se za crno-bele bore na terenu i tribinama - objavili su crno-beli i dodali:

 Ažuriranje tabele i sabiranje dodatnih uplata još uvek nije okončano, molimo sve navijače da ukoliko primete bilo kakvu grešku u tabeli na sajtu http://jedanpartizanimamo.rs pošalju prigovor na [email protected].

Na kraju, Partizan je objavio da se reklamacije se mogu slati do 05.06.2023, uz podsećanje da će preuzimanje članskih karata i majica će početi 10.06.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.