Izvor: Danas, 31.Jan.2024, 00:27

Predsednik Vučić održao hitan sastanak sa ministrima zbog odluke Kurtija da zabrani dinar

Premijer Kosova Allbin Kurti odbio je predlog SAD, EU i zemalja Kvinte i od sutra zabranjuje upotrebu dinara na Kosovu i Metohiji, zbog čega je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras održao hitan sastanak u Predsedništvu sa pojedinim ministrima, kako bi se dogovorili o narednim koracima koje će Beograd preduzeti, saznaje Politika.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić i ministri održali sastanak zbog ukidanja dinara na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u utorak uveče hitan sastanak sa pojedinim ministrima Vlade Srbije kako bi se dogovorili o narednim koracima koje će Beograd preduzeti u slučaju da Kosovo od 1. februara ukine dinar, objavila je Politika na svom sajtu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.