Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 15:14

Evo kolika bi vam plata bila da se preselite u ovaj grad u Srbiji: Ova opština je ubedljivo na prvom mestu po zaradi!

Prosečna januarska neto plata u Srbiji, prema najnovijim statističkim podacima, iznosi 95.836 dinara a razlike u primanjima po gradovima i opštinama su tolike da je prosečna plata u beogradskoj opštini Stari grad kao najveća u državi, 167.871 dinar, dva i po puta veća od najmanje, zabeležene u Crnoj Travi koja je iznosila 65.491.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najveća plata na jugu Srbije u niškoj opštini Medijana, najniža u Crnoj Travi

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024

Na području pet okruga na jugu Srbije ubedljivo najveću neto platu u januaru ove godine imali su stanovnici niške gradske opštine Medijana, 105.225 dinara, dok su najmanje zaradili stanovnici Crne Trave, 65.491 dinara, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.