Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024, 16:23

Najveća plata na jugu Srbije u niškoj opštini Medijana, najniža u Crnoj Travi

Na području pet okruga na jugu Srbije ubedljivo najveću neto platu u januaru ove godine imali su stanovnici niške gradske opštine Medijana, 105.225 dinara, dok su najmanje zaradili stanovnici Crne Trave, 65.491 dinara, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Nišu prosečna plata za 28 hiljada manja nego u Beogradu, a za 19 manja od novosadske

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024

Prosečna januarska plata u Srbiji bila je 95.836 dinara, a Niš nije dostigao tu cifru jer je u najvećem gradu na jugu prosečna zarada bila nešto veća od 92 hiljade, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. Daleko je Niš i od prosečne beogradske plate, koja je u januaru bila skoro 120...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.