Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 10:25

Eskobar stiže u Prištinu, razgovaraće o uredbi kojom se zabranjuje dinar

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posetiće ove sedmice Kosovo i Metohiju, gde će održati sastanke u vezi sa odlukom centralne banke u Prištini o gotovinskom poslovanju, kojom se, inače, zabranjuje upotreba dinara. Kako je saopštio Stejt department, Eskobar će od 10. do 18 marta, osim KiM, posetiti i Belgiju, Austriju i Crnu Goru.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Eskobar stiže na Kosovo

Izvor: Danas, 11.Mar.2024

Američki izaslanik za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posetiće ove nedelje Prištinu kako bi razgovarao sa čelnicima Vlade Kosova o dijalogu sa Srbijom, kao i ukidanju srpskog dinara kao sredstva plaćanja, prenosi danas Reporteri.net.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.