Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2010, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditeljski dodatak danas - dečiji sutra

BEOGRAD -

Isplata roditeljskog dodatka za oktobar počinje danas, dok će isplata dečijeg dodatka početi sutra, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalne politike.

Sutra počinje i isplata materijalnog obezbeđenja porodice, naknade za izdržavanje osoba koje su na porodičnom smeštaju kao i dodatka za pomoć i negu drugog lica, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Isplata dečijih dodataka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas isplata roditeljskog dodatka za oktobar

Izvor: Blic, 19.Nov.2010

Isplata roditeljskog dodatka za oktobar počinje danas, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalne politike. ..Isplata dečijeg dodatka počeće sutra, dodaje se u saopštenju...Sutra će početi i isplata materijalnog obezbedjenja porodice, naknade za izdržavanje osoba koje su na porodičnom smeštaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.