AU, ŠTA JE OVO? Otkriveno gde je i SA KIM je Filip Car bio za Dan zaljubljenih - više ne krije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 23:49

AU, ŠTA JE OVO? Otkriveno gde je i SA KIM je Filip Car bio za Dan zaljubljenih - više ne krije

Poznati rijaliti takmičar rešio da se dobro provede.

Bivši učesnik "Zadruge 6", Filip Car, odlučio je da provede Dan zaljubljenih na neobičan način - sa svojim prijateljima u restoranu pored mora u prelepom ambijentu Crikvenice. Iako je bivša devojka i pobednica "Zadruge".

 Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju i čeka njihovo dete, nije sa njim.

Car je na društvenim mrežama podelio fotografiju, kako pored mora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uživa u sunčanom danu sa svojim prijateljima. Sa njim je bio i njegov prijatelj Bruno. 

Za to vreme Aleksandra bila u Beogradu i spremala se za porođaj koji se briši. Ona je danas na svom storiju podelila novu garderobu koju je obezbedila za svoju naslednicu i sve oduševila prizorom.

Aleksandra je trenutno u osmom mesecu trudnoće, a mnoge zanima u kakvim su sad odnosima Filip i ona, jer je poslednjih meseci bila jako turbulentno i više puta su raskidali i mirili se. Iako nisu zajedno njih dvoje će tokom celog života biti povezani, a svi jedva čekaju da vide kako će se snaći u roditeljstvu i da li će ih dolazak ćerke možda ponovo zbliži i pomoći da svojoj ljubavi koja je započeta u rijalitiju daju još jednu šansu.

Iako već neko vreme Aleks i Car nisu zajedno mnogi fanovi su se nadali da će bar Dan zaljubljenh da provedu zajedno i možda objave pomirenje, ali do toga nije došlo, zbog čega mnogi smatraju da je možda ovoj ljubavi nakon svega stvarno došao kraj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.