Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 12:50

EDI RAMA UPALIO ŠIBICU Albanski premijer provocira izjavama na račun Srbije: "Ovo je dolivanje ulja u već podgrejanoj atmosferi" (VIDEO)

Kosovo nije samo i ima strateške saveznike bez kojih ne bi moglo da postoji kao država, poručio je između ostalog albanski premijer Edi Rama. Na Dan državnosti stigao je odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji poručuje - "Srbija nikoga neće napadati. Evropa nam je potrebna, možda ne i njeno licemjerje, jer je na izjavu Edija Rame ostala nema".
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAMA ZVECKA ORUŽJEM A EVROPA ĆUTI! Ima li kraja provokacijama?! Stručnjaci upozoravaju: "Ovo je dolivanje ulja na VATRU"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Jedan u nizu ispada albanskog premijera...Kosovo nije samo i ima strateške saveznike bez kojih ne bi moglo da postoji kao država, poručio je između ostalog albanski premijer Edi Rama. Na Dan državnosti stigao je odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji poručuje - "Srbija nikoga neće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.