Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 09:29

Aleksandar Timofejev, urednik NIN-a o novom broju: Oštro prema svima, ali sa dobrom namerom i željom da nam bude bolje

U četvrtak 15. februara na Dan državnosti Srbije, izlazi prvi broj društveno-političkog nedeljnika NIN koji uređuje Aleksandar Timofejev, nekadašnji novinar i urednik B92, direktor i urednik Studija B, univerzitetski profesor i jedan od osnivača Nezavisnog udruženja novinara Srbije.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Da nam sutra bude bar malo bolje nego danas“: Šta je napisao novi urednik nedeljnika NIN Aleksandar Timofejev u uvodniku prvog broja?

Izvor: Danas, 14.Feb.2024

Istinito, i oštro prema svima, ali sa dobrom namerom i željom da nam sutra bude bar malo bolje nego danas, a prekosutra bolje nego sutra i da nas niko, ni vlast ni opozicija, niti bili ko treći, beskrupulozno ne pravi budalama, napisao je novi glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Aleksandar Timofejev...

Nastavak na Danas...

Aleksandar Timofejev, urednik NIN-a o novom broju: Oštro prema svima, ali sa dobrom namerom i željom da nam bude bolje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Feb.2024

Aleksandar Timofejev zajedno sa koleginicama i kolegama koji su godinama u NIN-u poput legendarnog ilustratora Jugoslava Vlahovića, bezmalo pola veka jednog od stubova redakcije, ali i novih članova redakcije, predstaviće 15. februara novi broj NIN-a koji je radio kao glavni i odgovorni urednik...U...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.