Abazović čestitao

Izvor: B92, 15.Feb.2021, 18:07

Abazović čestitao

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je danas državnom vru Srbije Dan državnosti.

Česitao je sa porukom da, ceneći prijateljski odnos Crne Gore i Srbije, veruje da će obostranim nastojanjem učvrstiti buduću saradnju.

Abazović je čestitku uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić, predsedniku Narodne Skupštine Ivici Dačiću, kao i Ambasadi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije u Podgorici.

"Koristim priliku da iskažem najiskrenije čestitke povodom Dana državnosti Republike Srbije", naveo je Abazović.

Konstatovao je da Srbija ovogodišnji praznik obeležava u teškim uslovima izazvanim pandemijom sa kojom se uspešno i dostojanstveno bori.

Pandemija je, dodao je, nametnula novu stvarnost i podsetila na suštinske vrednosti.

"S tim u vezi, želim Vam, pre svega, uspešno okončanje borbe sa pošastima korona virusa, koja je zahvatila celi svet, kao i napredak i uspešnost u svim budućim poduhvatima vaše zemlje", naveo je Abazović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abazović uputio čestitku Vučiću povodom Dana državnosti

Izvor: Danas, 15.Feb.2021

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, uputio je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsednici Vlade Ani Brnabić, predsedniku Narodne Skupštine Ivici Dačiću, kao i ambasadi Republike Srbije u Podgorici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.