Lavrov čestitao Dačiću praznik - Dan državnosti Srbije

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov čestitao Dačiću praznik - Dan državnosti Srbije

Čestitka.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov čestitao je srpskom kolegi Ivici Dačić praznik - Dan državnosti Srbije, ističući da nivo poverenja i visoka dinamika rusko-srpskih kontakata ubedljivo pokazuju da se odnosi između naših zemalja kontinuirano i produktivno razvijaju.

"Ubeđen sam da će uspostavljene, pre više vekova tradicije prijateljstva i uzajamne podrške, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su i sad od fundamentalnog značaja, nepromenljivo doprinositi daljem produbljivanju bilateralnih veza u svim oblastima. To u punoj meri odgovara interesima naroda Rusije i Srbije, doprinosi jačanju bezbednosti u balkanskom regionu", naveo je Lavrov u čestitki koju je danas Dačiću uručio ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

 Foto: TANJUG/ MSP SRBIJE/ OGNJEN STEVANOVIC

Na sastanku Dačića i Čepurina razgovarano je o aktivnostima i planovima za dalji razvoj bilateralne saradnje u narednom periodu, sa posebnim akcentom na predstojeću posetu ministra Lavrova Beogradu, 21-22. februara, u sklopu obeležavanja 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Rusije, saopštio je MSP.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.