Novosti saznaju: Evo ko je obezbedio Mandiću helikopter

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2020, 19:15

"Novosti" saznaju: Evo ko je obezbedio Mandiću helikopter

Mandiću je u Trebinju iznenada pozlilo. Kako je ranije kazao za "Novosti", radi se o problemima sa žučnom kesom Helikopter kojim se Andrija Mandić prebacio na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu je dobio od člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, saznaju "Novosti".Naime, kada je Mandiću pozlilo pozvao je Dodikov kabinet i tom prilikom je obavestio svog kolegu da ima zdravstvenih problema i da se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Trebinju. Dodik je hitno reagovao i naredio da se Mandiću što pre obezbedi helikopter kako bi bio prebačen u Beograd na Vojnomedicinsku akademiju.Dakle, Mandić nije bio kod Dodika u poseti, već je pozvao kabinet kako bi zatražio pomoć.Da podsetimo, Mandiću je u Trebinju iznenada pozlilo. Kako je ranije kazao za "Novosti", radi se o problemima sa žučnom kesom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OVAJ ČOVEK JE POMOGAO ANDRIJI MANDIĆU: Obezbedio helikopter za hitan prebačaj na VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020

Kada je Mandiću pozlilo pozvao je Dodikov kabinet i tom prilikom je obavestio svog kolegu da ima zdravstvenih problema i da se nalazi u Trebinju..Helikopter kojim se Andrija Mandić prebacio na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu je dobio od člana Predsedništva BiH Milorada Dodika...Naime, kada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.