Tiodorović: Tražićemo pooštravanje mera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 12:26

Tiodorović: Tražićemo pooštravanje mera

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branislav Tiodorović izjavio je danas da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana, kako bi se suzbilo širenje korona virusa.

Tiodorović je za TV Pink rekao da medicinski deo Kriznog štaba nije zadovoljan donetim merama i da će u utorak tražiti da one budu pooštrene.

"Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte. Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << epidemiološkoj doktrini, neophodno je da imate čak tri nedelje sprovođenja rigoroznih mera. Imaćemo isti stav i sutra, da bude intenzivno ograničenje, vrlo rigorozno za sve objekte s tim što će morati da se proceni da li će to biti do 14 ili 17 sati", rekao je Tiodorović.

On je istakao da bi ljudi trebalo da shvate da je situacija ozbiljna.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tiodorović: Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte

Izvor: Danas, 08.Mar.2021

Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Branislav Tiodorović ponovio je danas da medicinski deo štaba nije zadovoljan donetim merama i da će u utorak tražiti da one budu pooštrene jer neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana.

Nastavak na Danas...

Kon: Pogoršava se situacija, ne znam zašto je odložena sednica Kriznog štaba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021

Epidemiolog i član Kriznog štaba doktor Predrag Kon izjavio je danas za RTS da se epidemiološka situacija pogoršava i da ne zna zašto je odložena sednica Kriznog štaba..."Imamo broj koji je prešao 4.000, što je za 500 više nego prošlog ponedeljka i ukazuje da ovo i dalje najverovatnije raste....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nova.rs: Sutra nema sednice Kriznog štaba

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, na kojoj će se razmatrati skraćenje radnog vremena kao i privremeno zatvaranje ugostiteljskih objekata, neće biti održana sutra, iako se spekulisalo da će tako biti. To je nezvanično za Nova.rs potvrđeno u Vladi Srbije. Tako pitanje učinkovitosti...

Nastavak na N1 televizija...

Radovanović: Mere za vikend bile smešne, evo šta je neophodno uraditi

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Mere koje su bile na snazi tokom vikenda su smešne, one služe samo da se premosti vreme do naredne sednice Kriznog štaba, kaže za Nova.rs epidemiolog Zoran Radovanović. Podseća da je udruženje Ujedinjeni protiv kovida, čiji je član, objavilo spisak mera koje bi trebalo sada da budu na snazi,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.