Kon: Pogoršava se situacija, ne znam zašto je odložena sednica Kriznog štaba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 13:36

Kon: Pogoršava se situacija, ne znam zašto je odložena sednica Kriznog štaba

Epidemiolog i član Kriznog štaba doktor Predrag Kon izjavio je danas za RTS da se epidemiološka situacija pogoršava i da ne zna zašto je odložena sednica Kriznog štaba.

"Imamo broj koji je prešao 4.000, što je za 500 više nego prošlog ponedeljka i ukazuje da ovo i dalje najverovatnije raste. Pratićemo narednih dana, ali svakako nije stalo", poručio je Kon u Beogradskoj hronici

Medicinski deo Kriznog štaba davno je zauzeo svoje pozicije i stav da na najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sedam dana treba uvesti mere kakve su važile za vikend, rekao je Kon i predočio da je jasno da se to ne može baš jednostavno dobiti i da su stavovi iz političko-privrednog dela drugačiji.

"O merama pričamo još od novembra, ali da ne pričam sa čime se sve zakasnilo. Međutim, imate sasvim drugačije uglove gledanja. Izgleda da je jedini izlaz koji svi vide da medicinski deo Kriznog štaba prestane da funkcioniše, ali to je potpuno besmisleno", naglasio je Kon.

Odgovarajući na pitanje zašto ostaju onda u štabu, Kon je rekao - zato to su potrebni.

"Druga je stvar da li nas slušaju ili ne, ali i dalje smo tu. Istina je da je odložena sednica kriznog štaba, a nemam odgovor zbog čega", rekao je Kon.

"Tužno je što sam u ovakvoj poziciji. Ne vidim razlog zbog kojeg je medicinski deo Kriznog štaba na tapetu. Nijedan povod nismo dali da budemo napadani sa svih strana, i od poslanika vladajućih stranaka u Skupštini i od opozicije, bukvalno od svih redom", rekao je Kon.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od zahteva

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2021

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je, uoči sutrašnje sjednice Kriznog štaba Srbije, da medicinski dio Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahtjeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kon: Danas 500 više novoinficiranih nego pre nedelju dana

Izvor: Danas, 08.Mar.2021

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Predrag Kon izjavio je da je danas zabeleženo 500 novoinficiranih više nego pre nedelju dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.