Na Kosovu još deset novih slučajeva zaraze korona virusom, ukupno 387 obolelih

Izvor: Danas, 14.Apr.2020, 23:05

Na Kosovu još deset novih slučajeva zaraze korona virusom, ukupno 387 obolelih

Nacionalni institut javnog zdravstva Kosova (NIJZ) saopštio je da su danas izvršene analize 137 uzoraka sa Infektivne klinike, kontakata ranije obolelih i smeštenih u karantinu Studentskog centra od kojih je deset pozitivno na korona virus, čime je broj zaraženih povećan na 387.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 10 slučajeva inficiranih na Kosovu, od srede nove mere protiv širenja virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Apr.2020

Kosovski Institut za javno zdravlje saopštilo je da je u utorak 10 uzoraka rezultovalo pozitivno na COVID-19 od 137 testiranih. Troje pacijenata je ozdravilo, odnosno ukupno 66. Ukupan broj obolelih od korona virusa sada je 387 a smrtnih slučajeva je 8. Do sada je na Kosovu testirano ukupno 3.547 uzoraka.  Institut...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.