Na Kosovu i Metohiji 28 novozaraženih, jedna osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2021, 12:38

Na Kosovu i Metohiji 28 novozaraženih, jedna osoba preminula

U poslednja 24 sata na Kosovu i Metohiji registrovano je 28 novih slučajeva koronavirusa, dok je u istom periodu jedna osoba preminula, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje u Prištini.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Instituta, od poslednjeg preseka testirano je 3.025 uzoraka.

Na KiM je trenutno aktivno 2.487 slučajeva korona virusa.

Od početka epidemije na Kosovu i Metohiji su zabeležena 107.382 slučaja zaraze, preminule su 2.243 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osobe.

U srpskim sredinama samo jedan novi slučaj

U poslednja 24 sata u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji registrovan je samo jedan novi slučaj koronavirusa, a smrtnih slučajeva nije bilo, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica. Od poslednjeg preseka testirane su 44 osobe.

Novoobolela osoba je iz severnog dela Kosovske Mitrovice, prenosi Kosovo onlajn.

U srpskim sredinama trenutno je aktivno 65 slučajeva.

Od početka pandemije, kovid-19 registrovan je kod 6.029 osoba, a do sada je od posledica zaraza preminulo 148 pacijenata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.