Bez preminulih u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Maj.2021, 17:36

Bez preminulih u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju

Prema zvaničnim podacima Ministrastva zdravlja, u poslednja 24 sata od posledica virusa korona preminulo je 11 pacijenata, a u bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju nije zabeležn nijedan smrtni ishod, dok su dve osobe preminule u Kruševcu. Od juče do danas je u celoj zemlji testirano 10.189 osoba, a kod 330 ljudi je potvrđen virus.

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra Niš, kako saopštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz te ustanove, na lečenju je 30 pacijenata, a njih 24 je pozitivno na virus.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 su priključena na respirator i nalaze se u jako teškom stanju - saopštavaju iz Kliničkog.

Na lečenju u leskovačkoj kovid bolnici se trenutno nalaze 32 osobe, a kod polovine je potvrđeno prisustvo virusa korona, dok su u vranjskim kovid objektima hospitalizovana ukupno 22 pacijenta, od kojih 15 ima pozitivan nalaz na virus.

Dodaju da je u novoj bolnici u Kruševcu na lečenju 57 pacijenata, kod 38 je potvrđen virus, dve osobe su na respiratorima, dok su dve osobe preminule.

U Srbiji je zbog kovida u bolnicama 801 pacijent, a 59 ih je na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji 28 novozaraženih, jedna osoba preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2021, 12:38

U poslednja 24 sata na Kosovu i Metohiji registrovano je 28 novih slučajeva koronavirusa, dok je u istom periodu jedna osoba preminula, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje u Prištini...Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Instituta, od poslednjeg preseka testirano je 3.025 uzoraka...Na KiM...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Sloveniji preminule dvije osobe, 355 zaraženo

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2021

LJUBLJANA - U Sloveniji je u posljednja 24 časa virus korona potvrđen kod 355 osoba od 3.699 testiranih, a dva lica su umrla, podaci su državne uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.